Home >> Articles & Tutorials >> How To Model landschap - Modelbaan Figuren

How To Model landschap - Modelbaan Figuren

By mathgrade7 : A how to tutorial about Hobbies with step by step guide from mathgrade7.

Introduction

Wij zijn een fabrikant van modelbaan figuren in Z, N, TT, HO, OO, O, G, 2 Schaal en spoor 1. Vul je scène en breng tot leven met betaalbare kunstwerken in alle modelbaan schalen.

Steps

Model landschap

Eigenlijk zie je niet de mooie locomotieven en commerciële gebouwen, maar de modelbaan figuren die missen, de lay-out ziet er anderes levenloos uit. Ze brengen leven in Uw lay-out. En net als in het echte leven zijn er enorme verschillen in maten. In de modellenwereld, een onderscheid in verschillende spoorbreedtes van Z tot G. Van grote spoorbreedte 2 getallen (ca. 78 mm), ook wel G schaal tot Z-schaal (7mm) figuren, bieden wij van alles. Sommige modelers kopen ongeverfde figuren en verven ze zelf en anderen kopen reeds geschilderde figuren. Geschilderd poppetjes of ongeverfd, als je ze nodig hebt en kopen onze goedkope figuren. Wij geloven in de kleurrijke luchtigheid van het speelgoed ter wereld. Onze personages zijn fijn gedetailleerd en geschilderd in vele kleuren. We hebben de zittende passagiers, reizigers, en dieren in alle gebruikelijke vormen van H0 over TT tot N en Z. Alle benchmarks uiteenlopend van 1:22,5 tot 1:200, alsmede alle genres in een enorme hoeveelheid van het karakter en de verschillende niveaus van kwaliteit in de verf.

Wij zijn een fabrikant van figuren in Z, N, TT, HO, OO, O, G, 2 Schaal en spoor 1. Deze ongelofelijke artikelen zijn met de hand beschilderd en komen in ontwerpen en vormt te dekken een zeer breed scala van behoeften op elk project. Er zijn geen twee items die identiek zijn omdat ze hand beschilderd zijn. Sommige items, zelfs al hebben ze het zelfde lichaam, worden deze met andere kleuren geschilderd. Dit maakt het gemakkelijker om hetzelfde motief in meer figuren en andere kleuren te krijgen.

Vul je scène en breng tot leven met betaalbare kunstwerken in alle modelbaan schalen. Gebeeldhouwd in de kleinste details en met de hand geschilderd, ze voegen kleur, humor en interesse voor elke lay-out. Onze figuren hebben een natuurlijke charme en een realistische uitstraling die de show stelen!

Natuurlijk, zoals U wellicht weet een van de belangrijkste elementen van Uw modelspoorbaan is natuurlijk de bijzondere landschap. Modeltreinen worden gewoon niet goed weergegeven zonder een uitstekende achtergrond. Op dit moment is er een groot aantal verschillende stukjes natuur die kunnen gekocht worden voor Uw lay-out thuis die onder meer huizen, straten, bomen en zelfs auto's te krijgen. In werkelijkheid, verwacht ik dat U erg verrast bent door de overvloed aan natuurschoon items die in de buurt te koop zijn van de alle grote modellen winkels.

Als U Uw landschap kiest te kopen, omdat veel mensen dit doen dan stel ik voor een landschap te kopen die van een top kwaliteit is, bomen en landgoed zijn twee belangrijke elementen van een spoorweg die je moet voor bewust zijn om voor te betalen. Ik weet dat het selecteren en kopen van de juiste modelen moeilijk kan zijn in het begin, maar als je het maximale advies neemt en de juiste landschappen selecteerd van de hoogste kwaliteit dan moet je geen problemen op alle. U zult spoedig dat perfect modelbaan!

Modelbaan schaal 1:32 Figuren

Dus als je echt geld wilt besparen bezoek dan op deze link schaal 1:25 Figuren

Was this helpful? 1 0 Thanks,Successful Vote! 1 Comments
Related Answers & Tutorials

More answers and tutorials come with rich photos, detailed steps related to How To Model landschap - Modelbaan Figuren.

You are reading How To Model landschap - Modelbaan Figuren.

Do you like it? Share with friends!